Homepage > Diensten > Website laten bouwen

Website laten bouwen

Kies voor een website met optimale prestaties: snel, duidelijk, gebruiksvriendelijk. Oneindig uit te breiden met specifiek voor jouw bedrijf relevante functies.

Dankzij het mega gebruiksvriendelijke SULU CMS kan echt iedereen teksten en afbeeldingen bijwerken. Ondertussen zorg ik achter de schermen voor een optimale werking en blijft jouw website voldoen aan de laatste technische eisen.

pr-website-laten-maken
Ontwerp icoon

Website bouwen met uniek design

Zet jouw product in de spotlight, met een speciaal voor jouw bedrijf ontwikkeld design. Je krijgt een website die zich onderscheidt van je concurrenten met functies die jouw klanten boeien en verrassen.

Vergrootglas icoon

Geschikt voor zoekmachines met SEO-optimalisatie

Zoekmachines houden van mijn technieken en lezen jouw website vaak en helemaal. Daardoor vinden meer mensen jouw website en verhoog je jouw kans op omzet.

Slot icoon

Veilige website

Jouw website wordt goed beveiligd tegen hackpogingen en spam. De server is in eigen beheer en beveiligd volgens de hoogste standaarden. Dankzij regelmatige back-ups kun je terug in de tijd als je toch liever die vorige tekst terug wilt.

Groei grafiek icoon

Schaalbare en flexibele oplossingen

Laat je website meegroeien met jouw bedrijf. Na oplevering blijven we samen onderzoeken hoe jouw website meer geld en tijd kan opleveren.

Bliksem icoon

Snelle responsieve website

Jouw website laadt supersnel en staat in een flits op het scherm van de gebruiker. Of dat nu een smartphone, tablet of desktopcomputer is.

Inhoudsbeheer icoon

Contentbeheer: snel, simpel en veilig

De teksten en afbeeldingen beheer jij zelf; simpel en supersnel. Dankzij SULU CMS is het onmogelijk om als contentbeheerder de website kapot te maken. De techniek staat volledig los van de inhoud zodat jij je daarop kunt focussen zonder je druk te maken over de techniek.

Groei grafiek icoon

Inzicht in hoe jouw website wordt gebruikt

Tools die laten zien hoe jouw website wordt gebruikt worden geïmplementeerd. Aan de hand van deze gegevens maken we samen van jouw website een effectief conversiemiddel.

Hosting icoon

Altijd up-to-date volgens de laatste standaarden

Na oplevering blijft jouw website up-to-date volgens de laatste standaarden en beveiligingseisen. Op die manier blijft jouw website fris, snel en functioneel. Een meerwaarde voor jouw bedrijf. 

Tijd en geld icoon

Geld en tijd besparen

Maak van je website een “medewerker” door het automatiseren van processen. Een online-ervaring voor jouw klanten die de concurrentie niet biedt.

Zet nu de eerste stap...

Voor al jouw uitdagingen heb ik een oplossing! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek laat ik je graag zien wat er mogelijk is!

Kosten website laten bouwen

De prijs van een website is afhankelijk van veel factoren. Vanaf het begin kijken we kritisch welke functies gewenst zijn en waarin je bereid bent te investeren. Vooraf weet je dankzij een heldere offerte precies wat jouw nieuwe website gaat kosten.

Meegroeien

Een website is nooit klaar. Na oplevering blijven we samenwerken zodat jouw website altijd van meerwaarde is en meegroeit met jouw organisatie.

Hoe gaan we dat doen?

Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Projecten met meerwaarde

René Valk

René Valk logo

De website van René Valk onderscheid zich niet alleen in design maar ook in functies!

Zo update de agenda op de site zichzelf dagelijks automatisch en zijn er meerdere manieren van inschrijven mogelijk!

Werknavigator Website

Werknavigator_logo

Met een design van StudioDanielC dat speciaal voor Werknavigator is ontworpen konden we de oude Wordpress website vervangen met het snelle SULU contentmanagementsysteem.

Dankzij SULU is het up-to-date houden van de website voor Werknavigator een kleine moeite. Zij kunnen zich focussen op online groei met actuele informatie.