Homepage > Diensten > Crowdfunding website

Crowdfunding website

Crowdfunding via internet kan duur zijn als je per transactie een bedrag en percentage aan fee en transactiekosten moet afdragen. Dit kan stukken goedkoper!

Wil je crowdfunding met je eigen website? Je houdt dan niet alleen de kosten in de hand, je hebt ook controle over hoe je jouw donateurs kunt betrekken en bedanken.

pr-crowdfunding-website
Bliksem icoon

Crowdfunding op je eigen website

Met crowdfunding op je eigen website heb je volledige controle over de inhoud en uitstraling. Je kunt bezoekers echt binden aan jouw doel en vertellen over jouw doelstellingen. Jij bepaalt wat jouw bezoekers lezen, zien en hoe ze kunnen doneren.

Geld icoon

Goedkope crowdfunding website

Je hebt volledige controle over de kosten en hoeft geen fee af te dragen aan een platform. Bij het inzamelen van grote bedragen is een eigen doneer applicatie al snel goedkoper.

Hart icoon

Een goede relatie met jouw donateurs

Je gaat een goede relatie tegemoet met jouw donateurs. Je kunt ze op je eigen manier bedanken na de donatie en ze vragen zich in te schrijven voor jouw nieuwsbrief.

Creditcard icoon

iDeal, creditcard betalingen en automatisch incasso op jouw website

Door gebruik te maken van een Payment Service Provider kunnen donateurs eenmalig of terugkerend doneren tegen een vast en laag tarief. Betalingen met iDeal, creditcard, SEPA-incasso en verschillende soorten cadeaukaarten zijn allemaal mogelijk.

Slot icoon

Het geld in eigen beheer

Het gedoneerde geld heb je altijd veilig in jouw eigen account bij de Payment Service Provider. De donaties ontvang je altijd direct zelf, ik lever en onderhoud enkel de software.

Link icoon

Koppelingen en rapportages

Overzichtelijk zien welke donaties er waren? Koppelen met jouw boekhoudsoftware? We realiseren samen een proces zodat de administratie in no-time is bijgewerkt.

Slot icoon

Veilig

Jouw systeem wordt goed beveiligd tegen hack pogingen en spam. De server is in eigen beheer en beveiligd volgens de hoogste standaarden. Dankzij regelmatige back-up kun je terug in de tijd, bijvoorbeeld om verwijdere gegevens terug te halen.

Zet nu de eerste stap...

Begin snel met inzamelen, op een professionele manier in eigen huisstijl! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik je wat er allemaal mogelijk is!

Kosten crowdfunding website

De prijs van een crowdfunding website is afhankelijk van veel factoren. Vanaf het begin kijken we kritisch welke functies gewenst zijn en waarin je bereid bent te investeren. Vooraf weet je dankzij een heldere offerte precies wat jouw nieuwe website gaat kosten.

Blijven verbeteren

Een website is nooit klaar. Na oplevering blijven we samenwerken zodat jouw website altijd van meerwaarde is en meegroeit met jouw organisatie.

Hoe gaan we dat doen?

Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bekijk ook deze projecten

Stichting Papito

stichtingpapito

Voor stichting Papito bouwde ik een crowdfunding website waarmee ze kleine en grote donaties konden ontvangen met iDeal.

Naast reguliere donaties konden mensen ook jaarlijks per automatisch incasso doneren.

René Valk

René Valk logo

De website van René Valk onderscheid zich niet alleen in design maar ook in functies!

Zo update de agenda op de site zichzelf dagelijks automatisch en zijn er meerdere manieren van inschrijven mogelijk!