Homepage > Diensten > Portaal laten bouwen

Portaal laten bouwen

Met een portaal, intranet of beveiligde website kun je een groep mensen voorzien van informatie die niet publiek toegankelijk is.

Met geavanceerde functies verbeter je de communicatie, bespaar je tijd en geld en heb je een professionele uitstraling.

Jouw portaal kan ook als app worden toegevoegd waardoor hij altijd bij de gebruikers in de broekzak zit.

pr-portaal-laten-bouwen
Ontwerp icoon

Gebruiksvriendelijk in jouw eigen huisstijl

Met een klant of ledenportaal vergroot je de betrokkenheid van de gebruikers en zorg je voor een goede verbinding. In jouw eigen huisstijl kun je jouw merk versterken en de gebruikers sturen naar de juiste oplossing zonder dat je hier tijd voor vrij maakt.

Informatie icoon

De juiste informatie, altijd beschikbaar

Met een portaal is de inhoud altijd up-to-date. Gebruikers kunnen de laatste en juiste informatie 24 uur per dag raadplegen op kun mobiel, tablet of computer. Daarmee is jouw organisatie altijd bereikbaar.

Groep mensen icoon

Aangepast aan de behoefte van jouw gebruiker

Alles in het portaal is ontwikkeld met jouw gebruiker in de spotlight. De informatie is altijd beschikbaar, makkelijk vindbaar en wordt overzichtelijk weergegeven. Op die manier kunnen gebruikers zelf zaken regelen en bespaar jij veel tijd en moeite.

Slot icoon

Goed beveiligd

Privacy en beveiliging is een topprioriteit. Jouw gegevens en de gegevens van alle gebruikers worden beveiligd volgens de laatste normen.

Groei grafiek icoon

Flexibel en schaalbaar

Jouw portaal groeit mee met de organisatie. We zorgen er samen voor dat we functies implementeren die je helpen jouw doelstellingen bereiken, of je nu vijftig of vijftigduizend gebruikers hebt.

Link icoon

Koppelingen en integratie

We integreren jouw portaal naadloos in allerlei systemen zodat je tijd overhoudt voor de leuke en belangrijke zaken.

Robot icoon

Oneindige mogelijkheden

Er zijn oneindige mogelijkheden en functies te bedenken voor een portaal voor elk bedrijf. We kijken samen naar de beste kosten efficiƫnte oplossing voor elk vraagstuk.

Begin direct met verbeteren...

Hoe sneller iedereen de juiste informatie heeft hoe eerder je tijd gaat besparen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek laat ik je zien hoe we dat aanpakken.

Kosten klantportaal bouwen

De prijs van een besloten portaal is afhankelijk van veel factoren. Vanaf het begin kijken we kritisch welke functies gewenst zijn en waarin je bereid bent te investeren. Vooraf weet je dankzij een heldere offerte precies wat jouw nieuwe website gaat kosten.

Blijven verbeteren

Na oplevering blijven we samenwerken zodat jouw website altijd van meerwaarde is en meegroeit met jouw organisatie.

Hoe gaan we dat doen?

Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Projecten met automatisering

Mag Ik Er Nog Zijn?

beeldmerk MAn_01

Voor een project van Ontwerper Anton Spruit en filmmaker Marsel Loermans ontwikkelde ik een online theater voor hun indrukwekkende serie gesprekken op film.

Het bloem-ontwerp/idee van Anton komt hierin als een technisch vloeiend online theater tot leven.

Horizon Ledenportaal

Horizon Logo

Om ervoor te zorgen dat elk lid altijd toegang heeft tot de juiste gegevens bouwde ik een portaal. Nu heeft iedereen altijd de juiste informatie.

Sinds de bouw van het portaal is er geen sprake meer van een versplinterde administratie en twijfels over privacy wetgeving.